Fotolii puf (19)

Mobila fără carcasă este o alternativă la mobilierul tradițional, constând din materiale flexibile, cum ar fi spuma moale de poliuretan sau fibrele de poliester. Fără a utiliza un cadru rigid, aceasta oferă în același timp confortul necesar. Mobila fără carcasă devine din ce în ce mai populară în designul de interior modern datorită ușurinței, mobilității și funcționalității sale.
Tipuri de mobilă fără carcasă:  
  • Saltele gonflabile: Acestea sunt saltele ușoare, portabile și confortabile, care pot fi folosite ca pat suplimentar sau pentru excursii în aer liber. Ele sunt formate dintr-o husă impermeabilă și au în interior un balon care poate fi umflat cu ușurință cu ajutorul unei pompe. Saltelele gonflabile sunt ideale pentru casă sau pentru călătorii și pot fi depozitate într-o geantă de transport.  
  • Paturi gonflabile: Paturile gonflabile sunt o alternativă la paturi tapitate tradiționale, care pot fi folosite ca mobilier de dormit temporar sau permanent. Acestea sunt ușoare și portabile, ceea ce le face ușor de mutat prin camere sau de utilizat în aer liber. Paturile gonflabile sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, de la single la duble, și de obicei vin cu o pompă pentru a le umfla.  
  • FotoliI cu puf: Piese mici de mobilier care pot fi folosite ca scăunele sau suporturi pentru picioare suplimentare. Ele pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv textile, piele sau lemn. Fotolii cu puf nu au ramă, ceea ce le face ușoare și portabile, putând fi mutate cu ușurință prin camere.
  • Transformatoare: Transformatoarele sunt piese de mobilier fără ramă care își pot schimba forma și funcționalitatea. Ele pot fi folosite ca canapele, paturi, scaune, mese sau chiar rafturi. Aceste piese de mobilier pot fi deosebit de utile pentru apartamentele mici, unde fiecare metru pătrat contează. Transformatoarele sunt fabricate din materiale flexibile, cum ar fi spuma poliuretanică, și pot fi demontate și depozitate convenabil atunci când este nevoie.
Mobilă fără carcasă oferă multe avantaje față de mobilierul tradițional. Este ușoară, portabilă și flexibilă, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în apartamente mici, în aer liber sau ca mobilier suplimentar în camerele de oaspeți. De asemenea, poate fi foarte elegantă și modernă, ceea ce o face populară în designul interior. Totodată, mobilierul fără carcasă este de obicei mai accesibil decât mobilierul tradițional, ceea ce îl face încă mai atractiv pentru clienți.
În magazinul online romobil.md veți găsi un catalog larg de mobilă fără carcasă. Avem prețuri accesibile și reduceri regulate. Calitatea înaltă a produselor este o prioritate pentru noi.