Camere pentru copii (8)

Canapele pentru copii (2)

Comode pentru copii (10)

Dulapuri pentru copii (75)

Mese de scris (47)

Mese pentru calculator (84)

Paturi pentru copii (46)

Polite (35)

Scaune pentru copii (8)

Mobila pentru copii

Fie că vă mutați într-o casă nouă sau remodelați un dormitor pentru copii existent, există multe aspecte care trebuie luate în considerare. Tot de ce aveți nevoie este mobila pentru copii de bază și un pic de creativitate.
Patucuri pentru copii
Un patuc confortabil pentru copii este un element cheie. Având în vedere cât de mult timp va petrece copilul dumneavoastră în pat, este logic să alegeți cele mai bune dintre cele disponibile. Un pat potrivit pentru copii este întotdeauna o opțiune bună. Patucuri pentru copii sunt proiectate cu gândul la siguranță și confort. 
Masa de scris
O masa de scris este u n element esențial pentru copiii în creștere. Un masa bună funcționează ca un spațiu destinat sarcinilor pe care copilul îl poate folosi pentru a-și face temele sau pentru a se pregăti pentru teste și examene. 
Un dulap practic pentru camera copiilor
Cumpărarea de mobila pentru copii cu spațiu suficient și amplu este cea mai bună soluție. Luați în considerare cumpărarea de dulapuri pentru copii - acestea sunt fabricate dintr-un material ușor de întreținut și au mânere care nu ies în afară în mod periculos. Puteți alege dulapuri cu mai multe tipuri de depozitare, cum ar fi sertare, compartimente, tije de agățat și rafturi deschise. Acest lucru îi permite copilului dvs. să își organizeze propria garderobă și să pună fiecare articol la locul lui.  
Mese de joc
Copiii mici au nevoie de mult spațiu pentru a se distra. Prin urmare, o masa de joacă poate fi un adaos binevenit în acest spațiu. O masa de joacă poate înlocui, de asemenea, o masa de scris, dacă camera este lipsită de spațiu. Masa de joacă ideală ar trebui să aibă colțuri rotunjite, picioare solide și un material pentru blat care să reziste la orice pată sau zgârietură. În magazinul online Romobil.mb puteți cumpăra mobila pentru copii la prețuri accesibile. Oferim o gamă largă de produse de calitate.