Banchete (3)

Comode (86)

Dormitoare (68)

Dulapuri (202)

Dulapuri-colt (16)

Dulapuri-cupe (128)

Mese de toaleta (7)

Noptiere (27)

Paturi (146)

Saltele (137)

Mobila pentru dormitor

Dormitorul, și în special mobila de dormitor, este un loc minunat pentru a începe să vă mobilați sau să vă modernizați casa.

Mobila de dormitor de neînlocuit care nu poate fi trecută cu vederea

Un set dormitor și o noptiera sunt întotdeauna un bun început, dar există și alte piese de mobila pentru dormitor importante pe care majoritatea proprietarilor de case le trec cu vederea. Iată câteva dintre elementele esențiale de care ai nevoie pentru dormitorul dvs.

Pat

Un pat este elementul esențial al oricărui dormitor și, prin urmare, ar trebui să i se acorde atenția pe care o merită. Nu vă grăbiți atunci când alegeți un pat pentru camera dvs., deoarece este cea mai importantă parte a decorului dormitorului dvs. 

Comoda cu sertare

O comoda este un element indispensabil în dormitor, mai ales pentru doamne. Este locul perfect pentru a aplica machiajul și pentru a depozita produsele cosmetice în siguranță. O comoda bună poate servi, de asemenea, ca birou sau ca suprafață pe care să așezați documente sau dosare. Din moment ce o comoda este punctul de atracție al dormitorului, asigurați-vă că este organizată și ordonată.

Masa de noptiera

O noptiera este un element esențial în dormitor, care are mai multe utilizări. Noptiera este un loc excelent pentru a pune lucruri esențiale, cum ar fi paharele, apa, medicamentele etc.

Fotoliu sau canapea

O canapea sau un fotoliu pot părea nelalocul lor într-un dormitor, dar aceste obiecte îi adaugă culoare. Este un loc grozav pentru a vă relaxa și a termina munca înainte de a vă schimba în pijamale. Prietenii și familia vor avea, de asemenea, un loc unde să se așeze în timp ce vă alegeți hainele sau vă machiați.  În magazinul online Romobil.mb puteți cumpăra mobila pentru dormitor la prețuri accesibile. Oferim o gamă largă de produse de calitate.