Chiuvetă (48)

Dulapuri sub lavoar (92)

Dulapuri-penale (30)

Oglinzi (43)

Seturi de mobilă de baie (13)

Mobila pentru baie
.
Există câteva lucruri care trebuie luate în considerare înainte de a alege mobila de baie. Trebuie să măsurați cu exactitate spațiul disponibil, pentru că ultimul lucru pe care vi-l doriți este să cumpărați o piesă nouă și să constatați că nu se potrivește! Dacă în baia dvs. este multă dezordine, este logic să faceți curățenie și să scăpați de tot ceea ce nu mai folosiți. Doar ceea ce aveți nevoie vă va ajuta să alegeți cea mai potrivită soluție de depozitare.
.
De asemenea, trebuie să alegeți un stil care să se potrivească cu baia dvs. Dacă aveți un stil modern, alegeți mobila pentru baie cu linii curate și finisaje lucioase. Pentru băile tradiționale, alegeți mobilier cu un finisaj natural și unele detalii pe uși pentru a adăuga farmec și caracter.
.
Principalele aspecte care trebuie luate în considerare sunt:
  • Determinați-vă cerințele de depozitare
  • Măsurați cu precizie spațiul dvs.
  • Alegeți soluția de depozitare potrivită
  • Decideți asupra stilului
.

Ce tipuri de mobilier pentru baie există?

Cumpărarea de mobilier de înaltă calitate care să vă satisfacă cerințele este o parte importantă a noii dvs. băi. Înțelegem că poate fi dificil să alegeți ce să cumpărați atunci când vă confruntați cu un catalog mare de mobila de baie. Așa că am decis să lămurim lucrurile!
.
Panouri din fibre de densitate medie
.
Panourile din fibră de densitate medie sunt fabricate prin combinarea fibrelor de lemn de esență tare sau de lemn de esență moale cu un liant de ceară sau de rășină și apoi prin polimerizare la temperaturi ridicate. Este folosit la dulapuri de baie și este adesea livrat învelit în folie de aluminiu.
.
Panouri din fibre cu densitate redusă
.
Panouri din fibre cu densitate redusă sunt un produs din lemn prelucrat. Acesta este fabricat din cantități mari de așchii de lemn care sunt comprimate într-o foaie de material rezistent. Mobila de baie din astfel de material are un grad ridicat de durabilitate. Acest material este utilizat de obicei pentru dulapuri de baie, dar nu numai.
.
Balamale cu închidere moale
.
Ușile și sertarele cu închidere ușoară nu se închid brusc, ci se închid încet pentru a preveni acest lucru.
.
Măsuță de toaletă
.
Măsuța de toaletă combină o chiuvetă și un spațiu de depozitare într-o singură unitate practică. Măsuța poate fi montată pe podea sau pe perete, poate avea sertare sau ușițe.
.
Compartimentul WC
.
Compartimentul WC este un tip de mobila de baie conceput pentru a fi utilizat cu un rezervor de apă ascuns și un WC suspendat. Acesta adăpostește cisterna și țevile, ascunzându-le de vedere.
.
În magazinul online Romobil.mb puteți cumpăra mobila de baie la prețuri accesibile. Oferim o gamă largă de produse de calitate.