Canapele (70)

Dulapuri (82)

Dulapuri colt (14)

Dulapuri cu vitrina (7)

Dulapuri penal (25)

Dulapuri-cupe (126)

Etajere si rafturi (14)

Mese consolă (1)

Mese de reviste (21)

Sufragerii (157)

Tumbe RTV (23)

Dacă bucătăria este inima casei, o sufragerie este, fără îndoială, sufletul acesteia. Fiind un loc în care oaspeții pot fi găzduiți, iar membrii familii se pot relaxa și socializa, mobila pentru sufragerie potrivită poate face o diferență uriașă. Vă veți dori ca această cameră să fie nu doar elegantă, ci și funcțională, primitoare și confortabilă. Mobila pentru sufragerie

Canapea

Prima pe lista de elemente esențiale a unei sufragerii este canapeaua, o necesitate în aproape orice casă.   În ceea ce privește dimensiunile, canapele sunt de obicei concepute pentru a se potrivi pentru trei persoane, uneori chiar mai multe. Cel mai important este să vă asigurați că canapeaua este confortabilă, funcțională și suficient de rezistentă pentru a dura câțiva ani (sau mai mult) în condiții de utilizare zilnică. Iar dacă aveți animale de companie sau copii, căutați ceva care să fie ușor de curățat.  

Masa de cafea

Odată ce ați decis aranjarea de scaune, veți dori, probabil, să cumpărați o masa de cafea. În timp ce modelele dreptunghiulare tradiționale nu sunt niciodată o idee rea, aceasta poate fi, de asemenea, o bună oportunitate de a explora mese de cafea cu piese de impact.

Mese consolă

Asigura-ți vă că aveți una sau două mese consolă în sufragerie. Această mobila pentru sufragerie esențială îndeplinește o funcție similară cu cea a unei măsuțe de cafea, fiind un loc unde puteți să așezați băuturi, să puneți cărți sau să ascundeți telecomanda televizorului. Mese consolă sunt de obicei așezate lângă cotierele canapelelor și fotoliilor pentru a ține totul la îndemână.  

Rafturi pentru cărți

Dacă aveți o mulțime de cărți, rafturile le vor oferi o "casă" și vor ocupa un perete gol. Puteți amplasa rafturile într-un colț, într-un spațiu de lectură sau pe peretele principal. 

Unde se poate de cumpărat mobila pentru sufragerie?

În magazinul online Romobil.mb puteți cumpăra mobila pentru sufragerie la prețuri accesibile. Oferim o gamă largă de produse de calitate.