Antreuri (138)

Cuiere (42)

Dulapuri (82)

Dulapuri colt (13)

Dulapuri penal (24)

Dulapuri-cupe (122)

Oglinzi (3)

Polite (26)

Suport pentru incaltaminte (18)

Tumbe de incaltaminte (56)

Puterea primei impresii este, fără îndoială, foarte mare. Aspectul antreului este prima impresie pe care o faceți oaspeților dvs. în ceea ce privește stilul și designul. Holul de intrare este foarte funcțional și servește drept un bun "degustător" pentru restul casei, indiferent de stilul dvs.

Mobila pentru antreu

În funcție de cât de mare sau de mic este această parte a casei dvs, mobila pentru antreu e esențială. O masa consolă, de exemplu, va fi utilă pentru că pe aceasta se pot pune lucruri de prima necesitate. De asemenea, servește ca masa pentru diverse obiecte: plante, flori, chei, o carte de telefon - totul! Orice antreuri mici ar trebui să aibă o masa consolă. Soluțiile de stocare a încălțămintei sunt o altă piesă de mobila pentru antreu importantă. Poate fi vorba de rafturi sau suport pentru incaltaminte, dulapuri pentru pantofi sau chiar un dulap de colt în care vă puteți agăța haina și depozita pălării, eșarfe și pantofi. Dacă un dulap sau un sertar din antreu vă va încurcă sau nu veți avea suficient spațiu, îl puteți înlocui cu cuiere pentru antreu sau cârlige.

Iluminare

Iluminatul în antreuri este foarte important. În funcție de dimensiunea camerei, există mai multe opțiuni. Spre exemplu, puteți instala un plafonier clasic care luminează intrarea și spațiul de sub el. Următoarea opțiune este reprezentată de luminile de perete, care devin o opțiune de iluminat din ce în ce mai populară pentru antreuri. În funcție de stilul dvs. iluminatul antreului poate fi primitor, confortabil sau elegant.  

Oglinda

Într-un antreu, o oglinda adaugă profunzime și are o semnificație practică, permițându-vă să verificați cât de prezentabil arătați în fața lumii exterioare înainte de a ieși din casă. Mai ales atunci când sunt combinate cu iluminatul, oglinzile pot schimba senzația de intrare în casă. Oglinda este de obicei plasată deasupra unei mese consola.

Unde se poate cumpăra mobila pentru antreu?

În magazinul online Romobil.mb puteți cumpăra mobila pentru antreu la prețuri accesibile. Oferim o gamă largă de produse de calitate.